close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reformes integrals a Viladecans

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia hem conclòs un nou treball de rehabilitació d’habitatge. El nostre equip es va traslladar fins a la localitat de Viladecans per dur a terme una completa reforma integral tant en imatge com en equipament. Ara, l’habitatge llueix un aspecte contemporani i cada estança compta amb els elements necessaris per oferir les millors prestacions.

Seguidament comentarem els detalls del treball realitzat pel nostre equip en reformes integrals, tot i que abans vam compartir un vídeo en què es poden apreciar lloa acabats generals aconseguits en estances com la cuina, el bany o els dormitoris.

Reforma de cuina

En aquesta ocasió la cuina s’ubica en una estança independent i a la qual s’accedeix a través d’una porta corredissa. Aquest és un element amb el qual s’aconsegueix aprofitar al màxim l’espai disponible. Si es tracta d’una estança de superfície rectangular el millor va ser decantar-se per una distribució de cuina en L. Així es va poder dotar aquesta reforma de cuina d’una àmplia superfície de suport i de treball i d’una gran capacitat d’emmagatzematge.

A la part dreta es va col·locar un allargat taulell que va d’un extrem a un altre de la cuina. Sobre ell es va instal·lar una placa vitroceràmica i una pica. La seva zona inferior ofereix diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge de cuina. En el fons de l’estança es van disposar buits a mida per encastar els electrodomèstics, compostos per nevera, forn i microones.

Reforma de bany

Per al nou interiorisme de la cambra de bany es va seguir la línia general de la resta de l’habitatge, en la qual predominen uns acollidors tons neutres. D’aquesta manera les parets es van enrajolar per complet amb rajoles de color beige, la mateixa tonalitat del paviment escollit. Amb això s’aconsegueix que altres acabats puguin introduir-se en aquesta reforma de bany, com la fusta que està present en els mobles de bany col·locats.

L’equipament sanitari també es va renovar completament i està a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús. Aquest es compon d’un ampli lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una banyera protegida amb una mampara estàtica.

Reformes integrals Viladecans

A Grupo Inventia duem a terme reformes integrals d’habitatge tant a Barcelona ciutat, seu de les nostres oficines, com en localitats de les rodalies. Si vols sol·licitar el teu projecte de reforma integral contacta amb nosaltres i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.