close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els millors consells de decoració per a l’hivern

24 novembre, 2016 · Blog

De la roba fresca i passar les tardes al nostre balcó o terrassa a la roba d’abric i a buscar la calidesa a l’interior de la nostra llar. Així es comporten les èpoques de l’any amb la decoració, ja que depenent del temps en què ens trobem haurem adequar la nostra casa per estar el més còmodes possibles.

Per això volem aprofitar aquest espai per comentar que canvis i que elements contribuiran a que passem la temporada d’hivern còmodament i amb molt d’estil. Des del departament d’interiors de Grupo Inventia us llancem les següents idees!

Tons neutres i càlids

Un dels principals canvis que veurem en aquesta època de l’any és l’augment dels tèxtils. Des fundes de sofà amb els seus respectius coixins fins més roba de llit per combatre el fred. Per això us aconsellem la combinació entre tons neutres, que aporten bon ambient i tranquil·litat, amb colors més vius com vermells i taronges que contribuiran a generar calidesa.

Per a això, tant a la sala com al dormitori, és aconsellable jugar amb aquesta combinació amb els tèxtils.

Mobiliari tou

A més dels colors, la part més visual de la decoració, haurem encarregar-nos que alguns elements del nostre mobiliari ens proporcionin la comoditat i calidesa adequades. En aquest aspecte ens referim a sofàs, butaques i el llit, espais que hauran acollir-nos i dels que no voldrem separar-nos.

Per estar d’allò més còmodes i comptar amb una sensació d’abric, el millor és disposar de coixins bon tous que s’adaptin a la nostra forma i complementar-los amb més cuixnis. Gràcies a això, també podrem combinar els diferents colors càlids que haguem escollit per a la nostra decoració.

Grupo Inventia Decoració

El departament d’interiors de Grupo Inventia elaborarà un projecte a mida perquè a la decoració de la teva llar no li falti res del que necessitis. Pots informar-te dels nostres serveis contactant amb nosaltres sense cap compromís.