close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Rosselló de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat un nou treball de reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de rehabilitar per complet un immoble ubicat al carrer Rosselló, el qual comptava amb una cuina, dues cambres de bany i tres dormitoris.

Com es pot apreciar en el següent vídeo, hem fet servir tons neutres per als treballs de pintura i en la majoria del pis hem instalat un paviment de parquet laminat. Aquests colors, units a la llum natural, generen major sensació d’amplitud i lluminositat en aquesta nova reforma integral.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló i per a la disposició dels seus nous elements es va utilitzar una distribució a dos fronts. A la part de l’esquerra, l’enganxada a la paret, es va col·locar un moble de cuina amb forats a mida per encastar els electrodomèstics, concretament una nevera, un forn i un microones. Al seu torn, disposa d’un tram de taulell, una mica reduït però perfecte per a utilitzar-se com superfície de suport i de treball.

Al costat dret, obert al menjador, es va col·locar un taulell que al seu torn funciona com a barra de cuina. Sobre aquesta taulell, de color gris, es van instal·lar una placa vitroceràmica i una pica de si doble. Al primer element li acompanya una campana extractora que descendeix des del sostre.

Reforma de banys

Com hem esmentat, aquesta reforma integral comptava amb dues cambres de bany que van ser rehabilitades i equipades per complet. En tots dos casos es va apostar per un enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i es va pintar la resta de la paret d’un to beige.

En quant a l’equipament sanitari, ambdues reformes de bany disposen de lavabo amb calaixera incorporada, d’un inodor suspès i d’una dutxa protegida amb mampares. Sens dubte dues estances molt completes i que ofereixen les millors prestacions.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia comptem amb els millors especialistes perquè la teva reforma integral tingui uns resultats perfectes. No ho pensis massa i contacta amb nosaltres, t’assessorarem des del primer dia.