close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma de bany a L’Hospitalet de Llobregat

Nou treball de reforma de bany a càrrec de Grupo Inventia. Recentment el nostre equip es va desplaçar fins a la localitat de L’Hospitalet de Llobregat per a realitzar una completa reforma de bany, millorant amb escreix tant l’aspecte de l’interiorisme de l’estança com el del seu equipament sanitari. A més de ser una empresa de reformes integrals contrastada, també elaborem projectes per a estances individuals com la cuina o, com en aquest cas, la cambra de bany.

Seguidament repassarem els detalls més destacats d’aquesta reforma de bany, encara que abans compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits per l’equip de Grupo Inventia.

Equipament sanitari

Per a aquesta reforma de bany es va apostar per un equipament sanitari clàssic de tres peces. No obstant això, en elles es pot apreciar una imatge tan moderna com funcional. L’objectiu era el de generar una cambra de bany que oferís les millors prestacions en el seu ús i com veurem, s’ha aconseguit.

El nou equipament sanitari està format per un lavabo amb moble calaixera incorporat a la part inferior, un vàter suspès i un plat de dutxa protegit per una mampara de portes corredisses. No hi ha dubte que la superfície que oferia el bany es va aprofitar amb escreix, dotant-lo d’un equipament perfecte tant per al dia a dia com per als moments més relaxats.

Interiorisme bany

Si l’equipament sanitari es va renovar completament, no van ser menors els treballs d’interiorisme en aquesta reforma de bany. Ara l’estada llueix una imatge contemporània molt agradable i perfecta per a un espai d’ús diari. L’objectiu era generar un bany lluminós i visualment ampli, cosa que es va aconseguir gràcies a la feina del nostre departament de disseny interior.

Les parets es van enrajolar a mitja alçada amb rajoles blanques i es va pintar la resta fins a arribar al sostre d’un suau to de gris. Amb això es va aconseguir potenciar la lluminositat de l’estança. Elements com la porta corredissa d’entrada o les mampares transparents, van contribuir a no restar-li espai visual a una estança que es completa amb un paviment hidràulic que encaixa perfectament i aporta molta personalitat.

Reformes de bany Grupo Inventia

Contacta amb Grupo Inventia i sol·licita el teu projecte i pressupost de reforma per al teu bany o qualsevol estada de la teva llar que necessites renovar. Rebràs assessorament personalitzat per part dels nostres experts des del primer dia.