close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Provença de Barcelona

Aquesta mateixa setmana s’ha conclòs un nou treball de rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Provença per dur a terme una completa reforma integral. A més, també ens vam encarregar de millorar el disseny interior de tot l’habitatge, incloent estances com la sala d’estar o els dormitoris.

Si bé anem a comentar els detalls més destacats d’aquest nou treball, abans volem compartir un vídeo perquè es puguin apreciar els acabats generals aconseguits en aquesta nova reforma integral a Barcelona.

Interiorisme

La imatge de tot l’habitatge es va millorar per complet, imprimint una imatge molt més moderna i contemporània. Per a això es van utilitzar les tonalitats adequades perquè a cada estança es generés més sensació d’amplitud i lluminositat, cosa que es tradueix en ambients frescos i acollidors.

Les parets es van pintar amb un suau to de gris i es va col·locar un sòcol blanc, també el color escollit per a les portes. El contrast entre les dues tonalitats és perfecte. El nou interiorisme es va culminar amb la col·locació d’un terra de parquet en tons mitjans de fusta. A més d’aportar modernitat, aquest paviment també genera una calidesa molt agradable.

Reforma de cuina

Es tracta d’una reforma de cuina oberta i distribuïda en forma d’U. A l’extrem del costat esquerre es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera de doble porta, un forn i un microones. Seguidament neix una petit taulell que torça cap a la dreta per donar pas a un segon tram. Aquest està equipat amb una placa vitroceràmica.

A la part dreta es va col·locar un tercer taulell que ofereix superfície de suport i que compta amb la pica. Una altra de les millores introduïdes en aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Al llarg de tota la part inferior de les taulells es van col·locar diversos calaixos i armaris destinats a l’organització de l’estança.

Reforma de banys

Les dues reformes de bany es van equipar completament. Ara les estades estan llestes per oferir les millors prestacions en el seu ús. D’aquesta manera, el nou equipament sanitari es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat a la seva zona inferior, un vàter i una dutxa.

Per a la nova imatge de les dues cambres de bany també es va optar per una idea similar, amb l’objectiu d’aconseguir estades vàlides tant per al dia a dia com per als moments més relaxats. Per a això es van utilitzar rajoles de color beige per enrajolar completament les parets. Al seu torn, es va col·locar un paviment de gres de color gris que arrodoneix i aconsegueix la imatge contemporània que es desitjava.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia compta amb els professionals indicats perquè la reforma integral o parcial del teu habitatge sigui tot un èxit. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís al costat del teu projecte.