close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Un dormitori acollidor

1 setembre, 2016 · Blog

En qualsevol llar hi ha estades que el seu ús diari les fa imprescindibles. Des de la cuina fins al bany i passant pel saló. No obstant això, el dormitori és igual d’important, ja que es tracta d’un espai que ens aporta intimitat i descans.

A més de ser el nostre petit espai dins de casa, el dormitori és aquesta estança a la que ens relaxem definitivament dels quefers diaris, tant laborals com domèstics. És per això que hem de comptar amb un dormitori bé acollidor i amb alguns elements imprescindibles tant en decoració com en mobiliari.

Des de Grupo Inventia interiors volem apropar-vos alguns consells que us permetran disposar d’un dormitori 10!

Colors que convidin al descans

Els colors que s’utilitzin per embolicar un dormitori són molt importants, ja que hem de trobar la combinació ideal que no influeixi en el nostre descans i benestar. Com bé coneixereu, no és recomanable utilitzar un excés de colors vius, ja que indirectament poden alterar-nos, i que una gran opció són els tons neutres i suaus.

Òbviament uns tons acollidors i càlids seran ideals perquè en entrar al nostre dormitori el benestar recorri el nostre cos. No obstant això, sempre podem combinar la calma general amb una petita dosi d’energia en forma de coixins o adorns.

Mobiliari i organització

Però comptar amb un dormitori càlid i acollidor no només és funció dels colors, sinó que l’ordre i la neteja seran fonamentals per al nostre descans. En aquest cas no podem obviar un armari amb bona capacitat d’emmagatzematge que ens ajudi a organitzar les nostres peces de roba i altres tèxtils.

Al seu torn, també serà de gran ajuda comptar amb una còmoda, ja que a més d’ampliar la capacitat d’emmagatzematge, també ens servirà com a superfície tocador i expositor de elements decoratius.

Un dormitori 10!

A Grupo Inventia disposem d’un departament amb experts interioristes i decoradors. La nostra missió serà la de oferir-te les millors idees i solucions a totes les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.