close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral a Polinyà

Fa uns mesos us vam presentar el resultat de la reforma integral d’una casa a Polinyà. Es va tractar d’una rehabilitació d’habitatge a gran escala i total, en la qual Grupo Inventia es va encarregar de renovar i modernitzar amb escreix totes les estances de l’habitatge. Passats uns dies de la seva finalització volem mostrar l’abans i després de la feina feta en aquesta reforma integral.

La cohesió entre els departaments d’interiorisme i d’execució d’obra de Grupo Inventia van fer possible que aquesta casa passés de tenir un aspecte antiquat i un equipament insuficient a, com es pot apreciar en el següent vídeo, lluir un aspecte contemporani i a oferir les millors prestacions en estances clau com la cuina o les cambres de bany.

Interiorisme

Un dels aspectes a millorar en aquest treball de reforma integral era el del disseny interior. A la casa es respirava un ambient massa d’antany, de manera que el rejoveniment de les seves estances era indispensable. Els propietaris de l’immoble van traslladar a les nostres interioristes les seves preferències perquè s’elaborés un projecte d’acord a les seves necessitats.

Es va tractar d’un projecte de reforma integral espectacular que va concloure amb totes les estances lluint un estil contemporani i generant ambients tan moderns com acollidors. En línies generals predominen els colors neutres com el blanc i el beige, ja que són ideals per a generar amplitud i lluminositat.

D’altra banda, el paviment es va renovar completament col·locant un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Es tracta d’un tipus de terra ideal per aconseguir calidesa en estances tan personals com el saló o els dormitoris. Un altre aspecte important en aquesta reforma integral va ser la rehabilitació de les escales, que van passar a ser de fusta i a comptar amb un panell de vidre com barana.

Cuina i banys

Tant la cuina com les cambres de bany també demanaven una modernització tant en imatge com en equipament. Després del treball de reforma integral aquestes estances estan adequades i preparades per oferir eficàcia i funcionalitat en el seu ús diari. En tots dos casos el disseny interior es va millorar molt i es van adequar al nou estil decoratiu de la casa.

Quant a l’equipament, la cuina disposa de tots els electrodomèstics imprescindible per a un correcte resultat, igual que les cambres de bany i el seu equipament sanitari. En tots dos casos es demostra perquè Grupo Inventia és una de les empreses de reformes integrals líders del mercat.

Projectes de reforma integral

Si necessites dur a terme la reforma integral de la teva llar, no dubtis en contactar amb nosaltres. Elaborarem un projecte a mida i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.