close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Crear decoració nadalenca

5 desembre, 2017 · Blog

S’acosten uns dies en què independentment del disseny decoratiu que tinguem a la nostra llar, trobarem un espai per als ornaments nadalencs. D’aquests podem trobar de totes les gammes i que s’adeqüin al nostre estil, però no hi ha res millor que crear-los nosaltres mateixos.

El Nadal és un època de l’any molt casolana i e el qual rebrem diverses visites, per aquesta raó comentarem algunes idees perquè el teu mateix o en família creus la teva decoració nadalenca.

Arbre de fusta

Amb el pas del temps, l’arbre de Nadal a permès despertar la imaginació dels més creatius i ara es poden veure avets hand made de tot tipus de materials. Però una idea senzilla i pràctica en fer-ho de fusta.

En aquest cas una opció que tindrà espai en qualsevol racó de la llar és el de donar-li forma d’avet a una fusta, ja sigui una làmina o fins i tot un palet. D’aquesta manera aconseguirem un triangle perfecte que podrem decorar sense problemes.

Aquest últim aspecte també pot sortir de les nostres mans, ja que amb una mica de massilla o argila podrem crear una infinitat de figures característiques de la decoració nadalenca. Ens referim a estrelles, caramels, gorres de Pare Noel, etc.

Rens 3D

Una altra opció de decoració nadalenca hand made és la de crear un dels rens de Santa Claus en 3D. Això li encantarà als més petits de la casa i es tracta d’una tasca ben senzilla, ja que amb un cartró gran ho podrem fer.

Es tracta de dibuixar les peces del ren sobre el cartró, retallar-les i encaixar-les com un puzle. Òbviament, abans de muntar-es pot decorar i pintar de la manera que més agradi. Al seu torn, tu també pots decidir la mida, de manera que ocuparà l’espai que tu vulguis.

Decoració nadalenca

El Nadal bé es val una decoració diferent i alegre. Si tenen dubtes en com unir el teu estil personal amb la decoració nadalenca, en Grup Inventia comptem amb un equip de interirorismo que podrà assessorar-te en totes les teves necessitats. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem sense compromís.