close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Llar moderna amb tocs d’estil rústic

20 gener, 2016 · Blog

En el departament d’interiorisme de Grupo Inventia ens agrada estar a l’última en tot el relacionat amb el món de la decoració i del disseny interior per a llars, ja que només així podem oferir el millor servei d’interiorisme a tots aquelles persones que acudeixen a les nostres oficines a la recerca d’un gran projecte de reforma integral per a la seva llar.

Normalment, qualsevol propietari desitja que el seu habitatge disposi de l’equipament necessari i una bonica decoració, barrejant la modernitat amb algun estil decoratiu com el vintage o el rústic. Precisament dedicarem aquest post a parlar de l’últim, de com aconseguir un disseny modern sector però introduint alguns elements propis de l’estil rústic.

Saló neutre i amb fusta

En primer lloc dediquem la nostra atenció al saló, aquesta estança ideal tant per al nostre descans com per socialitzar amb la família o amics. D’entrada, aportarem per tonalitats neutres com el blanc, el beige o el crema per pintar les parets. Aquests colors són molt recomanables, ja que combinats amb la llum natural generen més sensació d’amplitud i lluminositat.

estilo rústico

Amb el primer punt aconseguit, ara hem de buscar la calidesa a través d’elements característics de l’estil rústic i, com no podia ser d’altra manera, la fusta serà la gran protagonista. En aquest cas hem d’apostar per un paviment de parquet i combinar-lo amb altres elements de fusta com poden ser la taula, les cadires o l’estructura del sofà.

Menjador equipat i acollidor

Una altra de les estances en què es pot aplicar aquesta combinació d’estils és el menjador. En ella seguirem el mateix patró a l’hora dels tons neutres per pintar les parets, però en aquest cas podem introduir nous materials en els elements.

estilo rústico

Per exemple, a la taula de fusta la poden acompanyar unes cadires de ferro d’aspecte desgastat, alguna cosa perfecte per generar aquest estil modern amb tocs d’estil rústic.

Interiorisme Grupo Inventia

A Grupo Inventia t’oferirem un projecte d’interiorisme a l’altura de les teves expectatives. Per informar-te de tots els nostres serveis tan sols has de contactar amb nosaltres.