close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Una cambra de bany equipada i funcional

14 setembre, 2015 · Blog

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en reformes de bany. Sabem que es tracta d’una estança molt important dins de qualsevol llar i per això necessitem oferir les millors solucions a les necessitats de cada propietari que acudeix a les nostres oficines.

Per això, també hem d’estar informats de les últimes novetats i tendències a l’hora de dissenyar i equipar una cambra de bany, ja que així tindrem major visió del camp i podrem oferir més opcions a tots els propietaris.

Precisament d’això parlarem en aquest post, de com encarar una reforma de bany i que característiques ha de tenir aquest per oferir les millors prestacions tant en el seu ús diari com en els moment de més relax.

Disseny

Una cambra de bany és una estada que s’utilitza diverses vegades al dia, però que ens ha d’oferir un bon ambient, ja que en el portem les nostres tasques d’higiene.

L’últim en tendències per la cambra de bany és l’enrajolat parcial, col·locant rajoles fins a mitja alçada i pintant la resta de la paret. En aquest cas el més recomanable és combinar tonalitats neutres com el beige i el blanc o el mateix blanc i un to suau de gris.

A més de generar un ambient molt agradable, en la majoria dels casos aquest tipus de combinacions generaran major sensació d’amplitud i lluminositat a la cambra de bany.

Equipament sanitari

Perquè un bany ofereixi les millors prestacions ha de comptar amb un equipament sanitari complet.

Amb això ens referim a que no pot faltar un lavabo, un vàter i una zona d’aigües. Sota el lavabo el més recomanable és col·locar una calaixera, ja que així s’aconseguirà un espai perfecte per a l’emmagatzematge de productes de bany. D’altra banda, si ens decantem per una dutxa, s’ha de pensar en mampares, ja que protegiran a la resta de l’estada de esquitxades i humitats.

Grupo Inventia bany

A Grupo Inventia comptem amb un departament que t’assessorarà en la teva reforma de bany. Informa’t de tots els serveis que oferim contactant amb nosaltres.