close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Característiques de disseny industrial

28 agost, 2015 · Blog

Per poder oferir les millors idees i solucions a tots els propietaris que acudeixen a Grupo Inventia per rehabilitar la seva llar, hem de conèixer els detalls de tots els tipus d’estils que actualment estan al capdavant del disseny interior.

A més d’oferir una millora en l’equipament, a Grup Inventia també disposem d’un servei d’interiorisme, de manera que després d’escoltar les necessitats i gustos dels propietaris podem treballar en un disseny interior concret.

En aquest post ens agradaria analitzar les característiques del disseny industrial, un estil que funciona molt bé en apartaments gran i de tipus loft, però que es pot aplicar a qualsevol tipus d’habitatge.

Ordre i neteja

Una de les idees que se’ns ve a la ment en sentir disseny industrial és que aquest ha de tenir cables, tubs o elements de metall. Res més lluny de la realitat, ja que el disseny industrial també alberga aspectes detallistes i és molt net i ordenat.

El disseny industrial es permet una sèrie de llicències a l’hora de disposar seus elements. El que a nosaltres pot semblar un error, per al disseny industrial és un toc personal, fet amb predeterminació i molt pensat. Per exemple, parlaríem de no penjar els quadres a les parets, de viure en una mudança infinita però que en realitat és una de les característiques d’ordre en el disseny industrial.

Amplitud

Si per alguna cosa destaca el disseny industrial és per l’amplitud de les seves estances. Normalment un bé disseny industrial advoca per espais diàfans.

Per això, si volem aplicar un bon disseny industrial al nostre habitatge hem de pensar en fer caure algunes parets. Aconseguir un gran espai que englobi cuina, menjador i saló serà perfecte! A més, hem d’oblidar els falsos sostres, ja que com més alts millor.

Cuina i bany

En aquestes dues estances si que recorrerem a l’aspecte més visual de la indústria. Algun dels elements han de tenir imatge de desgast, però només a la vista, ja que el seu interior serà de luxe. En aquests casos també caldrà deixar algunes canonades a la vista, que no ens espanti que es vegin tubs i cables, ja que formen part de l’entorn.

Amb tons metàl·lics, blanc i desgastats, pot semblar que aconseguirem uns ambients freds, però serà tot el contrari.

Grupo Inventia interiorisme

Contacta amb nosaltres i informa’t dels serveis que oferim tant en disseny d’interiors com en reforma integral. Sense cap compromís!