close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Troncs com a element decoratiu

1 octubre, 2015 · Blog

Des del departament d’interiorisme de Grupo Inventia sempre intentem oferir-vos bons consells i idees per decorar la vostra llar. En per això que no ens tanquem ni a cap corrent decorativa ni a cap element, ja que en aquest món de la nit al dia un estil pot esdevenir una gran tendència.

En aquest cas volem donar-nos algunes idees de decoració utilitzant un element que tots coneixem i que encaixa en qualsevol disseny, es tracta dels troncs de fusta. Aquest element té infinitat d’aplicacions i els resultats que s’obtenen amb la seva utilització són francament originals i molt cuidats.

Al saló

Com podem encaixar un tronc de fusta en una estança com el saló? Doncs molt senzill, ja que només cal tenir les idees clares i, per descomptat, aconseguir el tronc adequat per al que us comentarem a continuació.

Una cosa que pot quedar fenomenal a la sala és penjar un tronc de mida petita-mitjana a la paret. Primer hem de trobar el tronc perfecte i després preparar-lijándolo per eliminar impureses i aplicant-li vernís antitèrmits (molt important).

Amb uns simples filferros podrem posar el nostre tronc a la paret atorgant un punt molt personal al nostre saló. Si volem anar més enllà, podem enrotllar llums de tipus nadal al seu voltant.

Al dormitori

Podríem fer l’anterior al dormitori? Per descomptat, però per a aquesta estada hem pensat alguna cosa molt millor, ja que utilitzarem troncs de fusta com tauletes de nit!

En aquest cas hem de disposar d’un tronc ampli però de poca alçada, ja que ha d’estar al mateix nivell que el nostre cap quan estiguem al llit. Els passos a seguir també tindrien un bon polit i una capa de vernís protectora. Si volem anar més enllà, amb les eines adequades podem fer un calaix, una cosa que arrodoniria la nostra decoració amb troncs de fusta.

Grupo Inventia interiorisme

El nostre departament d’interiorisme t’assessorarà personalment vorera de totes les qüestions que tinguis sobre el disseny interior de la teva llar. Pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.