close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Idees Interiorisme: terra ceràmic amb imatge de parquet

21 octubre, 2020 · Blog · Etiquetes:

A la nostra empresa d’interiorisme i reformes integrals disposem d’un ampli catàleg d’opcions per a qualsevol espai de l’habitatge. Aquest inclou una infinitat d’opcions per al nou paviment de la teva llar. Després d’anys d’experiència realitzant projectes d’ interiorisme a Barcelona podem afirmar que la nostra varietat en sòls s’adapta a qualsevol estil i pressupost.

suelo gres acabado madera

Actualment veiem que molts propietaris que volen renovar la imatge de la seva llar opten per un paviment resistent i amb una imatge única. En aquest sentit el paviment ceràmic d’imitació parquet està guanyant molta força. De fet en diversos projectes d’ interiorisme recents aquest ha estat el paviment escollit. Per què?

Resistent i visual

El terra de parquet és una de les opcions més desitjades pels propietaris que acudeixen a les nostres oficines. Aquesta imatge càlida i capaç d’encaixar amb qualsevol tipus d’ interiorisme ho fan molt demandat. No obstant això de vegades se sol·licita un paviment d’imatge similar, però que ofereixi major senzillesa en el seu manteniment.

I és aquí on apareix el paviment ceràmic imitació parquet. Ens trobem amb una imatge perfecta i idèntica sense recórrer al parquet natural. Al igual que els terres de gres o hidràulics seva superfície és llisa i es pot netejar de manera ràpida. A més ofereix la resistència necessària per aguantar intacte amb el pas dels anys.

reformas barcelona

En qualsevol estança

Aquest tipus de paviment guanya punts si volem posar-lo a estances com la cuina o les cambres de bany. La idea és tan senzilla com efectiva, disposar de la imatge de terra de parquet i de la resistència d’un terra ceràmic. Es tracta d’un terra resistent a les taques i a la humitat, de manera que es converteix en una elecció perfecta per a les estances esmentades.

D’aquesta manera l’ interiorisme de la nostra llar també podrà ser molt més homogeni. És a dir, podrem comptar amb el mateix sòl tant en espais com el saló i els dormitoris com a la cuina. En cuines obertes queda de meravella. A més d’adaptar-se a qualsevol tipus de decoració terra ceràmic d’imitació parquet també ofereix diferents acabats. El nostre ventall de possibilitats permet escollir entre diversos acabats i colors de fusta.

Interiorisme a Barcelona

Comentats els seus punts forts no hi ha dubte que s’estigui convertint en una de les opcions preferides per aquelles persones que volen renovar la imatge de la seva llar. A Grupo Inventia disposem d’un departament d’ interiorisme a Barcelona que t’assessorarà personalment i podràs veure tots els paviments amb què comptem.

Elaborem projectes d’ interiorisme i reforma integral a mida de cada client i els vam lliurar sense cost ni compromís. Els nostres anys d’experiència en el sector ens permeten garantir un resultat únic i a mida de les teves necessitats. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17 o omplir el formulari que tenim disponible a la nostra web.