close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme primaveral

3 abril, 2017 · Blog

Ens trobem en l’inici d’una de les estacions de l’any més incertes. Un dia fa calor, al següent refresca… Però el que està clar és que la primavera ens anuncia l’arribada del bon temps, en el qual gaudir de la nostra llar serà molt més agradable. Encara que per ara tampoc les podem oblidar del tot, el interiorisme primaveral ens allunya de les mantes i de la calefacció, ja que la temperatura es torna molt més agradable.

Un cop aconseguit això, toca adequar la imatge de la nostra llar de manera adequada per aprofitar al màxim, per exemple, la llum natural, els tèxtils més fins, la possibilitat d’afegir més colors en les nostres estades, etc. Per això, comentarem algunes idees que ens faran estar com a reis amb un interiorisme primaveral perfecte.

Llum natural

Una de les primeres coses que hem de potenciar en la nostra casa quan arriba aquesta època de l’any és la lluminositat. Ara gaudirem de més hores de llum natural i no hem de impedir-li el pas. Per això, és més que recomanable col·locar cortines blanques i poc opaques, ja que així podrem tenir la casa il·luminada sense la necessitat de tenir les finestres totalment descobertes.

Els colors en l’interiorisme primaveral

La llum natural també ens permet introduir més elements colorits en l’interiorisme de la nostra llar. Des del cobreix sofà fins les estovalles de la taula, passant per petits elements decoratius que guanyaran molta més presència i dotaran de vitalitat totes les estances. En aquest últim aspecte, les petites plantes com els cactus són molt recomanables.

Al seu torn, en estances com els dormitoris, podrem anar mudant els colors càlids tan agraïts a l’hivern. Amb l’interiorisme primaveral, podrem optar per cobreix matalassos, a més de més fins, més colorits que s’adaptin a la temperatura i que segueixin proporcionant l’ambient ideal per al descans.

Interiorisme Grupo Inventia

La nostra empresa de reformes integrals i interiorisme, líder en el sector, compta amb un equip de disseny interior que elaborarà el millor projecte perquè et sentis totalment còmode a casa teva. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.