close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Aprofitar la llum natural a casa

7 maig, 2018 · Blog

Amb l’arribada del bon temps nosaltres guanyarem qualitat de vida i també la nostra casa es veurà beneficiada. Passarem del fresquet a la brisa agradable, a més hores de llum natural i a haver d’utilitzar menys elements d’abric per estar còmodes a la nostra llar. És per això que hem de canviar el xip i adequar les nostres estances a una nova climatologia que ens aportarà molta vida i llibertat.

Menys tèxtils

No cal dir que en temporades de fred les mantes i altres elements d’abric estan molt presents en les estances de casa nostra. Ja sigui a la sala o al nostre dormitori, sempre comptarem amb alguna cosa amb el que cobrir-nos per atemperarnos. No obstant això ja ens acostem a aquests dies en què no és necessari aquest tipus d’abric, ja que si ho utilitzéssim, fins i tot ho passaríem malament. Això sí, no podem retirar sense més, sinó que hem de substituir-los per altres elements d’acord amb el bon temps que es ve.

En aquest cas ens referim a les fundes del sofà o butaques i a la vànova dels llits. Malgrat que no necessitem tant abric, si hem de col·locar una coberta més fina i lleugera per mantenir l’aspecte visual i el nostre estil decoratiu en l’estança.

Sense barreres

Centrant-nos en la llum natural, és moment de retirar qualsevol tipus de cortina de les finestres. Potser no cal utilitzar un mètode tan dràstic, però si substituir-les per cortines fines i amb un nivell zero d’opacitat, ja que no hem de desaprofitar ni un raig de sol.

Alhora que comptarem amb unes estances més il·luminades i en què es respirarà un ambient agradable, també economizaremos l’electricitat.

Grupo Inventia interiorisme

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en disseny d’interiors, amb amplis coneixement i idees per aconseguir que les estances de la teva llar llueixin tal com desitja. Pots sol·licitar informació sense compromís contactant amb nosaltres.