close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Restaurar elements originals per a un nou interiorisme

12 juliol, 2021 · Blog

A l’hora de dur a terme una reforma integral d’un habitatge és possible que puguin aprofitar elements originals per al nou interiorisme. Com a empresa de reformes integrals han estat diverses les ocasions en què ens hem trobat davant d’aquesta possibilitat. Ja sigui per petició dels clients o per la visió del nostre departament de disseny d’interiors que veu en certs elements un gran potencial.

A Grupo Inventia tractem a cada projecte de renovació d’habitatge de manera personalitzada i a mida. Podem dir que cadascun dels nostres treballs és únic i s’adapta a les necessitats que ens transmeten els propietaris de l’immoble. És per això que abans d’iniciar qualsevol tipus d’obra vam elaborar un projecte amb plànols 2D i renders 3D sense cap cost ni compromís.

La versatilitat dels nostres professionals en el sector de l’interiorisme i les reformes ens permet adaptar-nos a tots els estils i pressupostos. Disposem d’una àmplia varietat d’opcions per a cada espai de la llar i sempre oferim les millors qualitats del mercat. A partir d’aquí tractem de mantenir l’essència original oferint treballs professionals de restauració.

Nuevo trabajo de reforma integral finalizado en Barcelona.

Arquitectura a Barcelona

Els habitatges de la ciutat de Barcelona es caracteritzen per oferir una imatge molt personal i compta amb elements molt característics. Tant que en algunes ocasions s’han d’introduir en el nou interiorisme de l’habitatge. Es tracta d’una opció que permetran actualitzar la imatge i l’equipament de l’habitatge a reformar aportant caràcter.

Per exemple els sostres de volta catalana són un clàssic. Molts d’ells han estat coberts amb anterioritat, ja que era una pràctica habitual alguns anys enrere. No obstant això aquest és un element que pot encaixar perfectament en un interiorisme contemporani i fins i tot millorar-lo. Amb l’assessorament d’una empresa d’interiorisme professional poden aconseguir grans coses.

De la mateixa manera el nostre radi d’actuació no es limita només a la ciutat de Barcelona. El nostre equip de reformes integrals també actua en municipis de les rodalies. En qualsevol cas que sigui possible sempre contemplarem diferents opcions en base als gustos i necessitats dels propietaris interessats en reformar.

Maó vist

instalacion de luces

Com hem esmentat el sostre de volta catalana és un clàssic que pot introduir-se en un projecte d’interiorisme actual. Una característica d’aquest tipus de sostres és el seu acabat en maó vist, un elements a l’alça en la decoració d’interiors. Aquesta premissa també és vàlida per a una paret de maó vito.

De la mateixa manera que amb els sostres les tendències van fer que moltes parets es recubrieran. El voler un aspecte llis a les parets deixar enrere acabats en pedra o maó vist. Com en molts altres sectors hi ha elements decoratius que tornen i aquest és un d’ells. Al comptar amb un equip de restauradors professionals podem recuperar aquest tipus d’acabats i aplicar-los en un interiorisme modern.

Interiorisme contemporani

Com hem esmentat un interiorisme contemporani no està renyit amb elements d’antany. A més poden aportar un punt de disseny rústic a un habitatge de ciutat, detalls que només et faran estimar més a la teva llar. A l’empresa d’interiorisme Grupo Inventia solem treballar en base a un disseny d’interiors actual.

En ell predominen els tons neutres, ja que generen espais molt lluminosos i amplis. Es tracta de característiques molt desitjades en habitatges que han de renovar-se per complet. D’aquesta manera elements amb un sostre de volta catalana o una paret de maó vist encaixen perfectament. Es tracta d’elements que contribueixen a generar ambients càlids i acollidors.

Terra hidràulic

Un altre elements original que solem restaurar amb freqüència són els terres hidràulics. Anys enrere aportaven una imatge majestuosa i eren garantia de resistència. De la mateixa manera que els sostres i parets comentats, en moltes llars es va optar per cobrir-los amb sòls d’imatge moderna. Els terres de gres i de parquet van passar a ser els habituals.

empresa interiorismo barcelona

Tot i així un terra hidràulic bé restaurat pot arribar a ser una gran decisió per al nou interiorisme d’una llar. En aquest sentit poden recuperar els d’espais com la cuina o les cambres de bany. Es tracta d’estances on un terra hidràulic assegura comoditat i resistència. A partir d’aquí pot barrejar-la opció d’incloure-ho en altres estances com la sala d’estar o els dormitoris.

Restauració i interiorisme a Barcelona

En aquest text t’hem apuntat algunes opcions amb què recuperar alguns elements originals en el nou interiorisme de la teva llar. Sostres i parets de maó vist o terres hidràulics funcionen de manera perfecta en un disseny interior modern. Amb els interioristes i restauradors adequats ho aconseguiràs.

Com a empresa especialitzada en reformes integrals i interiorisme a Barcelona oferim serveis de renovació completa o parcial d’habitatge. A cada reforma realitzem un projecte d’interiorisme sense cap cost ni compromís. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17. També pots contactar via la icona de Whatsapp que està a la part superior dreta de la pantalla.