close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Una llar de disseny mediterrani

30 gener, 2015 · Blog

Tot i que encara el temps ens envia fred i alguna que una altra pluja, des del departament d’interiorisme de Grupo Inventia ens agradaria parlar-vos d’un estil decoratiu que transmet tot el contrari. Amb el podreu alegrar la vostra llar en les fredes tardes d’hivern o, perquè no, començar a tenir idees de decoració de cara a l’estiu. Com ja haureu intuït, aquest post el dedicarem a comentar algunes de les idees clau del disseny mediterrani.

El principal punt a favor d’aquest estil decoratiu es que es por utilitzar tant en zones de costa com a l’interior, ja que ens transmet una sensació fresca i agradable alhora que ens transporta a llocs purs sense la necessitat de sortir de casa. Centrant-nos en els espais comuns de la nostra llar, aquí van alguns consells per aconseguir un veritable disseny mediterrani.

Sala d’estar: llum i colors neutres

Sense cap dubte, la sala d’estar és l’estança en la qual més socialitzem, ja sigui amb els propis membres de la família o amb les visites. Per tant, aquest ha de ser un espai agradable i que ens alliberi de qualsevol tensió. Amb un disseny mediterrani, serà molt senzill.

Per començar, hem de potenciar al màxim la llum natural que prové de l’exterior, ja que aquesta contribuirà a generar aquesta sensació d’harmonia que comentàvem. Per a això, cal que les cortines siguin de tons molt clars, el blanc o un blau cel seran perfectes, i que la pintura de les parets l’acompanyi. Per al disseny mediterrani l’opció més encertada és pintar les parets de color blanc. Amb aquesta tonalitat, a més d’aconseguir la frescor característic del disseny mediterrani, també aconseguiràs una major sensació d’amplitud a l’estada.

Això, és aplicable a altres estances de la llar, com la cambra de bany, els dormitoris o el rebedor.

Mobiliari i paviment

Pel que fa al mobiliari, la fusta serà la nostra millor aliada per aconseguir un bon disseny mediterrani. Per exemple, a la sala d’estar podem col·locar una taula per a diversos comensals d’aquest material. A més de ser resistent, el to de fusta proporcionarà una imatge molt mediterrània i fresca, just el que volem aconseguir. Tampoc està de més disposar en alguna zona comuna de la casa d’una llibreria de fusta, ja que otorgarà molta personalitat.

Per al paviment tenim diverses opcions. Nosaltres ens decantem per rajoles de colors clars, ja sigui blanc o crema, o per un paviment de pedra grisa. Amb aquest últim, la combinació de colors i materials serà perfecta per obtenir un disseny mediterrani perfecte.

Grupo Inventia Interiorisme

Si vols habilitar o canviar la imatge de la teva llar, el departament d’interiorisme de Grupo Inventia t’ofereix el millor servei d’assessorament personalitzat del mercat. Comprova contactant amb nosaltres sense cap compromís.