close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Colors adequats per la cambra de bany

27 abril, 2016 · Blog

Dur a terme una reforma de bany no és complicat aparentment. Si algú vol renovar aquesta estança, sol·licitarà a l’empresa de reformes integrals a la qual es dirigeixi un nou lavabo, un nou inodor i, segurament, canviar la seva banyera per un plat de dutxa, ja que és més funcional i es guanya espai al cambra de bany.

Però una cambra de bany és molt més que els seus elements sanitaris. Òbviament són una part important, una part essencial, però una reforma de bany t’ofereix moltes possibilitats i des del departament d’interiorisme de Grupo Inventia volem parlar-ne. Concretament, volem comentar algunes idees o tendències decoratives per saber escollir el color ideal per la teva la cambra de bany.

Cambra de bany petita

Si la nostra cambra de bany no és de gran superfície, els colors neutres, com el beige o el blanc, seran beneficiosos a l’hora de generar més sensació d’amplitud i un ambient acollidor. Això és el més aconsellable, però sempre tenim marge per aplicar detalls més personals.

Per exemple, podem enrajolar la paret de la dutxa amb rajoles de diferents tonalitats de marró, alguna cosa que es pot combinar molt bé amb el moble o calaixera del lavabo. Si s’utilitzen els colors esmentats, el millor és que aquest sigui de color fusta.

Bany gran

D’altra banda, si es disposa d’una cambra de bany d’una gran superfície la varietat és més àmplia.

En aquest cas el color blanc sempre és una aposta segura i es pot combinar amb elements de colors més cridaners. Si s’opta pel blanc, es poden col·locar les tovalloles, la sabonera o prestatgeries de colors que contrastin, com vermell, negre, verd, etc.

En el cas d’aquest tipus de cambra de bany bany també es pot optar per enrajolar fins a mitja alçada i pintar la resta de la paret, amb l’avantatge que canviar la imatge de la cambra de bany serà una tasca més senzilla.

Reforma de banys a Barcelona

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en reformes de bany. Si estàs interessat, pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.