close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Serveis de mobiliari i interiorisme a Barcelona

4 març, 2021 · Blog

A cada reforma integral que realitzem a Grupo Inventia l’acompanya un projecte d’interiorisme. L’elabora el nostre departament de disseny interior en base a les necessitats de cada client. S’hi mostra el resultat aproximat de com serà el resultat de l’obra i permet realitzar els canvis oportuns abans que s’iniciïn.

Els nostres professionals d’interiorisme a Barcelona compten amb una àmplia experiència en el sector. Treballem amb una àmplia varietat de productes per a la nova imatge de la teva llar i ens adaptem a qualsevol estil decoratiu. A més vam lliurar aquest projecte d’interiorisme al costat d’un pressupost detallat de el projecte sense cap cost ni compromís.

reforma integral

Interiorisme a Barcelona

La renovació de la teva llar passa per imprimir una nova imatge en tots els seus espais. A Grupo Inventia interiorisme ens adaptem als teus gustos i necessitats per oferir-te les millors opcions per al nou disseny de la sala d’estar, dormitoris, cuina, banys, etc. Tot això en base a materials de primeres qualitats garantint una relació qualitat-preu excel·lent.

Per a les interioristes a Barcelona de Grupo Inventia és vital poder oferir els acabats desitjats per cada propietari. El nostre catàleg en pintures, portes, paviments i altres materials és molt ampli i apte per a tots els públics. El més habitual és treballar en base a un interiorisme d’estil contemporani i modern.

reforma integral

Amb aquest tipus de decoració es generen espais molt lluminosos i amplis, característiques que busquen molts dels clients que acudeixen a les nostres oficines d’interiorisme a Barcelona. És per això que disposem d’una carta de pintures extensa amb diferents tons de beige, gris, blancs, etc. A més de poder oferir diferents tipus i estils per a portes i finestres fabricades amb materials resistents i duradors.

Mobiliari a Barcelona

De la mateixa manera que els nostres projectes ofereixen una gran varietat a l’hora d’escollir el nou interiorismo, també oferim serveis de mobiliari. Treballem amb distribuïdors de mobles amb experiència i de confiança que permetran que la teva llar estigui a punt per entrar a viure quan finalitzen els treballs de reforma integral i interiorisme.

Un bon exemple el trobem en la recent reforma integral que hem realitzat al carrer Mallorca de Barcelona. Després renovar i millorar cadascuna de les estances d’aquest habitatge ens encarreguem de moblar per complet. En el vídeo que compartim podeu veure el procés de moblat que es va dur a terme.

En aquesta ocasió ens encarreguem d’imprimir un disseny interior modern i actual utilitzant tons neutres i paviment de parquet. També destaquem la nostra oferta en aquest últim punt. Amb Grupo Inventia podràs escollir el terra que més t’agradi per a cada estada de la teva llar. Paviment de parquet, ceràmic, gres, hidràulic… El nostre catàleg de terres arriba a tots els gustos i necessitats.

Reformes i interiorisme a Barcelona

Treballs de reforma integral complet que inclouen la renovació i millora de l’equipament de la teva llar més un projecte d’interiorisme a Barcelona personalitzat. Per sol·licitar el teu és tan senzill com trucar al 93 209 97 17. També pots omplir aquest formulari i un dels nostres professionals es posarà en contacte amb tu. El realitzem i vam lliurar sense cost ni compromís.